02:37

Nordjyllands bedste take away sted giver her sine bedste bud på en tømmermandsburger med og uden kød.

Årets travleste dag: Burgeren klarer tømmermændene

Hos Nordjyllands bedste take away sted ved de, hvordan en god tømmermands-burger skal smage.

Efter et langt år og en måske lidt for våd nytårsfest valfarter nordjyderne til burgerbarer, pizzasteder og restauranter - og mange skeler mere til toppen af madpyramiden end til det fornuftige madvalg. 

Faktisk er 1. januar, grill og burgerbarernes allerstørste dag, og Nordjyllands bedste Take Away sted har et godt bud på tømmermandsburgeren. Og hos Kastet grill og burger ved de, hvad der skal til.

- Salt, sukker og noget syrligt - og så godt med kød, lyder det fra Louise Westh, der har lavet grillmad og burgere i 25 år. 

Og hun har ligesom sine kollegaer travlt 1. januar, der er burgerbarernes højtid nummer et. 

I indslaget kan du finde inspiration til både kødfulde burgere og burgere til vegetarer.