LIGE NU:

Bedste bedste: Camilla og Moffi tager sammen ud på eventyr

22-årige Camilla er vild med "Moffi", som hun kalder sin Bedste Bedste, Thomas på 85 år. Det har blandt andet sendt dem på en uforglemmelig, eventyrlig rejse

22-årige Camilla Weidinger og 85-årige Moffi bor tæt på hinanden i Vadum nord for Aalborg, og de ses hver dag. Camilla kan nemlig slet ikke undvære sin Bedste Bedste, og her kommer mormor Margrethe til kort:

- Altså, fra hun var lille, der var det altså morfar, det var det. Og jeg syntes nogle gange, det var lidt uretfærdigt, fordi det var mig, der servicerede hende, det var mig, der skiftede ble, og det var mig, der passede hende. Det var mig, der fik hende til at falde i søvn. Men det var altid: "Hvor er Morfar?" Morfar, morfar, morfar. Det var aldrig mormor, fortæller Camillas mormor, Margrethe Thomsen.

Eventyr og oplevelser 

Camilla er ikke Moffis og Margrethes eneste barnebarn, men det er kendt og accepteret i hele familien, at netop hun er noget særligt for Moffi. Camilla gør også noget særligt for Moffi, der trods sin høje alder og dårlige bentøj stadig har mod på nye oplevelser. Det har blandt andet ført dem på en eventyrlig rejse sammen til Dubai - arrangeret af Camilla.

- Jeg blev faktisk også lidt stolt af hende, ikke også. Og tænkte, at der er jo ikke mange - jeg ved ikke engang om jeg selv gad. Men altså, det der med at det var så vigtigt for dem. At få det sammen... "Jamen, det er jo det, morfar gerne vil", siger hun, "og det skal han lave til at opleve". Og det blev jeg faktisk lidt rørt over, at den oplevelse skulle han have, koste hvad det koste vil! Hun går 100 procent ind, fortæller Camillas mor Lisbeth Weidinger.   

quote Jeg har faktisk mange veninder, som siger, de gad de da også godt. Men de synes, deres bedsteforældre er blevet meget gamle, eller de har alligevel ikke de samme interesser. 

Camilla Weidinger

Hestepige med de rigtige mål

Camilla og Moffi har mange glæder og oplevelser sammen. En af dem er interessen for heste. Camilla har redet siden barnsben og handler i dag med islandske heste. Og Moffi, der forærede Camilla sin første pony, da hun var seks år, er stolt af Camillas handelstalent.

Til gengæld er han ikke så vild med Camillas andet talent - at være fotomodel

- Det er måske ikke noget, jeg synes så godt om. Penge er ikke alt. Det er det ikke, siger Moffi, der dog er stolt af sit dygtige og smukke barnebarn.

Mød Camilla og Moffi på TV2 Nord og TV2 Nord Salto onsdag aften klokken 19.45.

Bedste Bedste serien på i alt 10 afsnit sendes hver onsdag. Du kan se tidligere afsnit her.