Seneste nyt:

Bevæbnet mand sigtet for at ville dræbe ekskone med køkkenkniv

Onsdag eftermiddag blev en 56-årig mand anholdt, sigtet for at ville dræbe sin ekskone med en stor køkkenkniv. Nu er han varetægtsfængslet i fire uger.

En 56-årig mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger for at have forsøgt at dræbe sin ekskone. 

Han blev anholdt onsdag eftermiddag, inden han var kommet frem til kvindens bopæl i Vejgård. Anklager i sagen, Thomas Klingenberg, fortæller, at den 56-årige gik mod kvindens hjem med en køkkenkniv frit fremme. 

Kniven var 30 centimeter lang, og bladet var 20 centimeter. Flere vidner så den nu sigtede mand gå med kniven i hænderne, og de kontaktede politiet, som anholdt manden, før han kom til bopælen. Mens han gik, skulle manden efter sigende have råbt: 

- Jeg skal dræbe hende. Hun er en luder. 

Sigtet kærer fængsling

Tidligere på dagen onsdag kontaktede manden også kvindens datter. Han skrev en SMS, hvori der stod, at han ville brænde ekskones lejlighed. Over for datteren har manden også truet med at ville dræbe moren og slagte hende. 

Den 56-årige er derfor sigtet for to trusselsforhold og for at have overtrådt knivloven. 

Anklager Thomas Klingenberg fortæller, at den sigtede var modvillig ved anholdelsen, og han fik peberspray. Grundlovsforhøret foregik ved dørlukning, og derfor kan Thomas Klingenberg ikke udtale sig om motivet. 

Den 56-årige har kæret fængslingen til Vestre Landsret.