Arkiv. Foto: Per Frank Paulsen

To biler er kørt frontalt sammen i Aalborg SØ

Tre personer er kørt med ambulancen efter et voldsomt trafikuheld i krydset mellem Sønder Tranders Vej og Lundegårde i Aalborg SØ.

En bilist overså med al sandsynlighed sin vigepligt, da vedkommende kørte ud foran en bil, der kom kørende på Sønder Tranders Vej med 80 kilometer i timen tirsdag middag.

Det førte til, at bilen kolliderede med det andet køretøj, og det har sendt tre mennesker på hospitalet, oplyser indsatsleder ved Nordjyllands Beredskab René Kærup.

Uheldet fandt sted omkring klokken 12, og redningsmandskabet rykkede ud hurtigt til stedet og konkluderede, at de to personer i den ene bil og den tredje person i den anden bil alle klagede over nakkesmerter.

Derfor var beredskabet nødt til at klippe de tre tilskadekommende fri for at undgå rygskader, oplyser René Kærup. 

De tre tilskadekommende blev alle kørt med ambulancen til Aalborg Universitetshospital for at blive undersøgt. 

- De var alle tre ved bevidsthed, men de havde det ikke godt. Airbagsene i bilerne har givet et ordentligt slag, men der var ingen af dem, der blødte, siger René Kærup.

Redningsberedskabet har trukket bilerne ind til siden, og trafikken glider igen frit på Sønder Tranders Vej. Der er blevet spildt en masse olie og sprinklervæse omkring ulykkesstedet, som der nu skal spredes kattegrus ud over. 

En autotransport er blevet tilkaldt til stedet for at fjerne bilerne helt.