Det er i disse områder - markeret i rødt - at blotteren har været på spil. Markeret med blåt er Nordjyllands Politi.

Blotter huserer i Aalborgs midtby: Nu har endnu en kvinde anmeldt ham

Medieomtale af en blotters ugerninger har fået endnu en kvinde til at anmelde en grænseoverskridende episode.

Den blufærdighedskrænker og blotter, der var på spil hele fire gange natten mellem lørdag og søndag, kan have flere ugerninger på CV'et.

Omtalen af manden, der i flere tilfælde opsøgte kvinder, henvendte sig til dem og efterfølgende gik igang med onanere foran dem, har nemlig fået endnu en kvinde til at anmelde en episode til Nordjyllands Politi.

- Den medieomtale der var igår (søndag red.) fik en 19-årig kvinde til at ringe ind til os og fortælle, at hun havde været ude for noget lignende helt tilbage i slutningen af marts, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Mogens Hougesen.

- Hun blev antastet på Danmarksgade, da hun var på vej hjem fra arbejde. Manden henvendte sig til hende, greb fat i hende og fulgte efter hende, da hun fik vristet sig fri. Han kom helt med hen til kvindens opgang, men der skete så heldigvis ikke mere, fortæller vagtchefen videre.

02:52

Se interviewet med driftsleder Lasse Kragh fra Nordjyllands Politi her.

Luk video

Fem anmeldelser i alt

Når man tæller den seneste anmeldelse med, har Nordjyllands Politi modtaget i alt fem henvendelser om blufærdighedskrænkelse, som man mener at kunne koble sammen med den samme gerningsmand.

- Kvinden, der ringer herind i går, reagerer på den opførsel og det signalement, der er beskrevet i medierne, og det taler for, at der er tale om den samme mand, siger vagtchefen.

Han håber at beskrivelsen af mandens udseende og de gerninger, han udsætter sine ofre for, kan få borgerne til at være ekstra opmærksomme, så poltiet kan få blotteren fjernet fra gaden.

- Det er i området omkring Kildeparken, John F. Kennedys Plads og Frederikstorv, han lader til at operere, så vi formoder han har en tilknytning til det område. Og borgere der færdes i det område må meget gerne henvende sig til os, hvis de mener at have set ham, siger vagtchefen.

Efterlysning: Blufærdighedskrænker på spil

  • Mand, cirka 30 år
  • Cirka 160 centimeter høj
  • Mørk i huden
  • Kort sort hår og sort skæg - muligvis begrænset til skægstubbe
  • Var iklædt en rød t-shirt med hvidt tryk samt blå jeans og sorte sko

 

Kontakt Nordjyllands Politi på telefon 114, hvis du mener at have set manden søndag morgen i Aalborgs midtby.