Boksning: Jyske Mesterskaber afholdt i Nørresundby

I weekenden bliver Jyske Mesterskaber i boksning for begyndere og elite afviklet i Nørresundby Idrætscenter.

Hele weekenden har der været afviklet Jyske Mesterskaber i boksning for begyndere og elite i Nørresundby Idrætscenter.

De Jydske mesterskaber var i gamle dage og i mange år det helt store tilløbsstykke, da stævnet blev afviklet i Aarhus Stadionhal og samlede tusinder af tilskuere.

Den gamle traditionsrige boksklub Lindholm har været arrangør af dette års Jyske Mesterskaber, og alle klubbens medlemmer og især frivillige har været i sving med at arrangere det store stævne.

Søndag var store finaledag med hele 18 kampe, og der blev bokset finaler i drenge og piger U- 15 år og U- 17 år. Derudover finaler i Eliterækken for både herre og damer.

Den arrangerende klub Lindholm havde kun én bokser med i finalerne, og det var pige bokseren i U-17 Signe Freunlich, der i finalen i 70-75 kilo mødte Amina Shah fra AK Olympia i Odense. Det var en noget nervøs 16-årig Signe, der gik i ringen foran mange af hendes veninder og familie, for det var Signes allerførste rigtige kamp. Hun har hidtil kun bokset diplomstævner, så hendes allerførst rigtige kamp var en finale. Og det blev et brag af en kamp mod Amina Shah.

Vi har højdepunkter fra kampen og et interview med Signe Freunlich i videoen øverst i artiklen.

Tobias Michelsen er 15 år og kommer fra Jyden bokseklub i Aalborg, han har bokset 9 kampe, i dag var han i finalen i U-17 drenge klassen fra 57-60 kilo. Modstanderen var Benjamin Buhl Uth fra Bokseklubben BK Wedela. Og træner for Benjamin måtte i mellem 2 og 3 omgang tale med store bogstaver for at få Tobias op i gear inden sidste omgang. Og det hjalp åbenbardt, for Tobias vandt finalen efter at have sluttet godt af, og fortjent Jydsk mester 2021

Her viser vi den sidste omgang og interview med en glad Tobias efter kampen

Stævnets sidste kamp var finalen i elite rækken hvor Victor Danielsen fra Pandrup bokseklub mødte den hårdt slående Daniel Nkole fra Hornslet Bokseklub, kampen blev bokset i 80-86 kilo klassen, altså de lidt tunge drenge, og det blev en utrolig hårdt fight de to bioksere gav hinanden, og den lokale bokser Victor Danielsen, der tidliger har bokset for den arrangerende klub i Lindholm, måtte til tælling, og det blev en fortjent sejr til Daniel Nkole, og det var en skuffet sølvmedalje vinder vi mødte efter kampen.