LIGE NU:

Borgmester om Bogø-sag: Vi skal se firmaet efter i sømmene

Anklagerne om snyd hos Bogø Sandwich er så alvorlige, at borgmester Thomas Kastrup-Larsen vil have kontrolleret, om sandwich-butikken lever op til kommunens regler.

I aften sender TV2 og Operation X en udsendelse, der sætter den aalborgensiske virksomhed, Bogø Sandwich, i et særdeles kritisk lys. Anklagerne går på, at Bogø Sandwich udnytter og underbetaler udenlandske studerende. 

Bogø Sandwich leverer mad til en række af kommunens institutioner, og anklagerne i udsendelsen er så alvorlige, at borgmester i Aalborg, Thomas Kastrup-Larsen, vil have undersøgt, om Bogø lever op til kommunens regler for leverandører. 

Reglerne har en række sociale klausuler - heriblandt ordnede forhold for de ansatte, og Thomas Kastrup-Larsen vil på baggrund af foromtalen af udsendelsen have dobbelttjekket, om alt er, som det skal være.

- Vi ser meget alvorligt på sagen. Alle vores leverandører har en række klare krav, som de skal overholde, hvis de skal levere varer til kommunen. Jeg vil tage sagen op på magistratets møde på mandag, for udsendelsen sår alvorlig tvivl om, hvorvidt Bogø Sandwich lever op til vores forventninger, siger borgmester i Aalborg, Thomas Kastrup-Larsen. 

Operation X bliver sendt på TV2 torsdag aften klokken 20.00.