LIGE NU:

Borgmesterkontoret flytter til Nibe

Aalborg Kommunes borgmester, Thomas Kastrup-Larsen (S), rykker ud af de vante omgivelser i næste uge - i fem dage har han kontor i Nibe i stedet.

Vil du træffe din borgmester i næste uge, skal du nok ikke prøve på rådhuset i Aalborg. Fra mandag den 31. oktober til fredag den 4. november har Thomas Kastrup-Larsen (S) og hans stab nemlig forladt de vante gemakker til fordel for midlertidige lokaler i Nibe.

Her skal han tale med borgere og besøge forskellige institutioner og virksomher. Basen bliver Nibe Skole. Og det er ikke første gang, borgmesteren rykker ud i kommunen for at se på verden fra et nyt sted.

- Sidste gang besøgte vi Hals og kommunens nordøstlige del. Det var en super god oplevelse. Nu går turen så til Nibe, og jeg er sikker på, at det bliver ligeså interessant, siger borgmesteren.

- Nibe er en rig kulturby, en by med et driftigt erhvervsliv og en attraktiv bosætningsby midt imellem vand og land, tilføjer han.

Det er især muligheden for at komme tæt på borgerne og opbygge en nærhed, der gør det til noget særligt at flytte borgmesterkontoret i en kort periode.

- Jeg føler, at jeg kommer helt tæt på borgerne og de sager, der optager dem. Det er virkelig inspirerende at møde så mange mennesker med noget på hjerte rundt omkring i kommunen, siger Thomas Kastrup-Larsen.

Borgmesteren har et alsidig program foran sig. Han skal undervise i samfundsfag på Nibe Skole, i lære som renovationsmedarbejder på Nibe Genbrugsplads, gæste Lundbæk Landbrugsskole og meget andet. Og i løbet af ugen skal han også besøge blandt andet Rokkedahl Kylling.

Men der bliver også gode muligheder for at komme forbi det nye borgmesterkontor og tale med borgmesteren selv - enten i åbningstiden eller ved borgermødet torsdag aften. Du kan se tiderne herunder:

Åbent Borgmesterkontor på Nibe Skole:

Tirsdag 1. november kl. 08.45 – 09.45

Onsdag 2. november kl. 13.30 – 14.30

Torsdag 3. november kl. 16.30 – 17.30

Fredag 4. november kl. 10.30 – 11.30

Borgermøde på Nibe Skole under overskriften ”Udvikling i Nibe – status og fremtidsperspektiver”:

Torsdag 3. november kl. 19.00 – 21.00