LIGE NU:

Brandvæsnet tvang sig adgang til brændende lejlighed: Frygtede at person var derinde

I lejligheden fandt beredskabet kun noget udbrændt papir og en lejlighed fyldt med svovl.

Torsdag middag blev Nordjyllands Beredskab kaldt ud til en brand på havnen i Hals.

Branden var opstået i en lejlighed ovenpå sportsbutikken Ny Form. Da Nordjyllands Beredskab kom frem til lejligheden, kunne de konstatere, at branden ikke var voldsomt stor, men alligevel skulle de agere hurtigt.

- Vi tvinger os afgang til lejligheden og får den eftersøgt, for der var tale om, at der måske var en person i lejligheden, siger indsatsleder ved Nordjyllands Beredskab, Niels Eltzholtz.

 
 
Foto: Per Frank Paulsen

I lejligheden var der udover noget brændt papir i hjørnet af det store køkken-alrum ikke nogen eller noget at se – altså ingen mennesker i fare. Derfor stod opgaven for Nordjyllands Beredskab i at få slukket ilden og få røgen ud af lejligheden.

- Det brænder inde i et hjørne på cirka en halv kvadratmeter, hvor der har ligget noget papir og plastik, som er brændt, men der er ikke andet i nærheden af flammerne, som er brandbart, siger Niels Eltzholtz.

Lejligheden er et stort rum bestående af køkken-alrum og hems, derfor har røgen fordelt sig til hele lejligheden som nu er helt sort af sod.

Branden på havnen i Hals blev hurtigt slukket. Hvad der har forårsaget branden ved Nordjyllands Beredskab på nuværende tidspunkt ikke.

 
 
Foto: Per Frank Paulsen

Under slukningen af branden kommer der en smule vand ned i stueetagen, hvor huser en butik.

310721 Knivstik Vejgaard Kroen

36-årig stukket i mave og ben efter slagsmål

310721 Regn

DMI: Risiko for lokale skybrud og torden i Himmerland

p-bøder

play Lasse blev bombarderet med p-bøder, efter han havde købt en nummerplade med teksten ´ukendt´: Nu har han vundet sag over parkeringsselskab

310721 FO Danmarks første vandsøgshund

Walther er Danmarks første vandsøgshund

310721 Knivstik Vejgaard Kroen

36-årig stukket i mave og ben efter slagsmål

310721 Regn

DMI: Risiko for lokale skybrud og torden i Himmerland

Til forsiden

Til forsiden