Foto: Jesper Bo Winther

02:27

1 af 2

Byggematador sender stikpille til konkurrent

Den aalborgensiske byggematador Jesper Skovsgaard har i en salgsannonce i Nordjyske sendt en stikpille afsted mod konkurrenten Martin Nielsen fra Cloud City.

Den aalborgensiske byggematador Jesper Skovsgaard reklamerer nu på drilsk vis med, at han ikke laver regnefejl, der får konsekvenser for køberne, hvis de erhverver sig en af hans luksuslejligheder på havnen i Aalborg.

Det sker efter at en anden af byens store bygherrer, Martin Nielsen, tidligere på ugen måtte annullere salgsaftalerne med en række købere, da hans luksuslejligheder på havnen pludselig stod til at blive 18 millioner kroner dyrere end først antaget.

På Østre Havn i Aalborg har Jesper Skovsgaard udbudt mere end 30 luksuslejligheder til salg. Lejligheder, som han reklamerer med i en helsidesannonce i lørdagens udgave af Nordjyske, hvor han i salgsannoncen har tilføjet: "Her er ingen regnefejl".

- Det er sådan lidt en gimmick. Vi synes, at det var lidt sjovt at skrive det. Vi har ikke haft nogle projekter endnu, som vi har måttet opgive på grund af regnefejl. Så tænkte vi, at vi ville skrive det her for at lave noget andet og få lidt sjov ud af det, siger Jesper Skovsgaard, der er direktør i 2E Group.

Læs også Efter regnefejl: Byggeri i de gamle spritfabrikker må starte forfra

Regnefejl hos konkurrenten

Forleden kunne TV 2 Nord afsløre, at luksuslejlighedsprojektet Harbour Gate, som er en del af Cloud City, var gået i stå.

- Alle købere er fritstillede, og det er helt om igen på et fuldstændigt nyt projekt, fortalte direktør i Cloud City, Martin Nielsen dengang.

Alle salgsaftaler i Cloud City er annulleret efter det rådgivende ingeniørfirma, i følge Martin Nielsen, har lavet en regnefejl på omkring 18 millioner i forbindelse med en p-kælder under byggeriet. Nu lover Jesper Skovsgaard så, at den slags aldrig vil kunne ske for ham.

- Altanerne er for eksempel blevet noget dyrere, end vi havde regnet med, men det gør ikke, at vi opgiver projektet af den grund, siger Jesper Skovsgaard.

Lørdag var det en noget fåmælt Martin Nielsen, der ikke giver meget for den konkurrerende byggematadors gimmick.

- Det (annoncen red.) behøver jeg ikke at have nogen mening om, fordi jeg synes, at det taler for sig selv, siger Martin Nielsen.

Fælles fortid i Aalborg DH

De to boligprojektmagere har ikke talt med hinanden siden de begge var involverede i kvindehåndboldklubben Aalborg DH. Ifølge Skovsgaard fik Martin Nielsen ham til at skyde millioner af kroner i klubben, der endte med at gå konkurs. At milliontabet fra dengang kan være et motiv for gimmicken, afviser Jesper Skovsgaard:

- Det er ikke nogen hævnagt. Det er ikke vores stil at gøre det, siger Jesper Skovsgaard.

Jesper Skovsgaard lægger ikke skjul på, at han nu vil forsøge at kapre nogen af de købere, der har fået rykket deres salgsaftaler i stykker i Martin Nielsens Harbour Gate. Sådan vil det være i alle brancher forsikrer Jesper Skovsgaard.

Læs også Cloud City: Luksuslejligheder til 20 millioner kroner