Lars Søndergaard og Casper Sloth. Foto: AaB

Casper Sloth til AaB

Den århusianske foldboldspiller, der siden 2014 har spillet hos engelske Leeds, kommer nu til Aalborg.

AaB kunne mandag eftermiddag klokken 16 offentligøre, at midtbanespilleren Casper Sloth er blevet købt af AaB. Kontrakten gælder tre år, og Casper Sloth trækker i de rød hvide Aalborg farver allerede tirsdag den femte juli.

- Af forskellige årsager har Casper Sloth ligesom i øvrigt flere andre danske spillere ikke opnået den sportslige succes i udlandet, som han havde håbet og troet på. I Alka Superligaen kender vi imidlertid Caspers kreative kvaliteter; henover tre-fire sæsoner beviste han sig i Aarhus, og han kommer nu til AaB som en sulten spiller og med en perfekt alder, siger AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde i en pressemeddelelse.

- Jeg har igennem længere tid været vidende om AaB’s interesse og været tændt på et skifte, og i sidste uge overbeviste en direkte samtale med Allan Gaarde mig for alvor om, at AaB og jeg vil være et godt match, siger Casper Sloth

Midtbaneprofilen vender dermed tilbage til dansk fodbold efter et par år i engelsk fodbold. Casper Sloth spillede, før ankomsten til det engelske hold, i AGF. Casper Sloths oprindelige klubber er TST 79 og efterfølgende Brabrand I.F., hvorfra han som ungdomsspiller skiftede til AGF, hvor det inden afrejsen til Leeds blev til 134 officielle kampe og ti scoringer.

I fællesskab skal vi både for AaB, holdet og Caspers egen skyld have udviklet Caspers kompetencer endnu mere, og vi ser ham umiddelbart bidrage på den centrale midtbane, men i vores spilsystem også på kanten hvor hans visioner og drev med bolden også vil kunne komme til sin ret, siger Allan Gaarde.

Casper Sloth får trøje nummer 14 i AaB, hvor han indleder træningen allerede tirsdag morgen, og første kamp for Aalborg bliver på Nordjyske Arena mod AC Horsens søndag den 17. juli.