Seneste nyt:

Champagne, selfies og fællessang: Se højdepunkterne fra piraternes guldfest

Aalborg Pirates sikrede sig søndag det danske mesterskab i ishockey. Se højdepunkter fra guldfesten her.

Aalborg Pirates har været Danmarks bedste ishockeyhold i 2021/22-sæsonen, og søndag sikrede klubben sig det endegyldige bevis på dette, da de vandt mesterskabet og kunne hæve pokalen, der går under navnet Prins Henriks Cup.

- Vi sluttede som etter i grundspillet, vi vandt Final Four og nu tager vi også mesterskabet, så jeg synes, vi er fortjente mestre set over en hel sæson, siger Ronny Larsen, der er sportschef og assistenttræner i Aalborg Pirates.

Piraterne vandt mesterskabet på hjemmebane i Sparekassen Danmark Isarena med opbakning fra 5000 tilskuere. Her blev Rungsted Seier Capital søndag eftermiddag besejret med 5-1, og dermed vandt Aalborg Pirates finaleserien med 4-1 i kampe.

- Det er fantastisk, at vi kan time det, så vi vinder på hjemmebane. Det er altid lidt sjovere, siger Ronny Larsen.

Skal det fejres i Jomfru Ane Gade i aften?

- Hvis de vil holde åbent for os. Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske. Jeg ved bare, at vi skal have en fed fest, sagde Pirates-spilleren Tobias Ladehoff i minutterne efter, at mesterskabet var sikret.

- Jeg skal ikke i seng før i morgen sent på dagen, sagde målmand George Sørensen.

Se højdepunkter fra efterfesten:

Pirates-spillerne fejrede mesterskabet med klubbens fans. Video: Mogens Jørgensen / TV2 Nord

Guldfest med fansene

Efter fejringen på isen og uddeling af guldhjelme, guldmedaljer og pokalen fortsatte piraternes fest i omklædningsrummet og i foyeren i Gigantium, hvor mange af holdets fans deltog i fejringen.

En lang sæson med mange kampe, en Final Four-sejr og det tredje danske mesterskab i klubbens historie er forbi for Pirates-spillerne, som har fået fripas til nyde deres nyvundne titel som danmarksmestre.

- De fortjener en uge eller 14 dage, hvor de giver den gas, siger Ronny Larsen.

Se interview med sportschef og assistenttræner Ronny Larsen:

Video: Mogens Jørgensen / TV2 Nord