LIGE NU:

Coolshop-chok: Jacob Risgaard træder tilbage – vil bruge tiden på investeringer

Den nordjyske erhvervsmand, kendt fra Løvens Hule, overlader den daglige drift til andre for i stedet at fokusere på udvikling og strategi.

Jacob Risgaard er kendt for at have fart over feltet og sige sin mening – på klingende nordjysk. Nu siger han fra over for den daglige drift af Coolshop, som han har stået i spidsen for siden 2004.

Det bekræfter Jacob Risgaard over for TV2 Nord.

- Det er det, der naturligt sker, når en virksomhed bliver voksen og skal tage det næste skridt. Så sætter man nogle ind, der er dygtigere end en selv, siger Jacob Risgaard til TV2 Nord.

Til daglig har Jacob Risgaard stået for marketing og været ansigtet udadtil. Over for mediet Finans uddyber han sin beslutning om at trække stikket efter så mange år.

quote Vi er nået et punkt i Coolshop og vores egen udvikling, hvor det er tid til at gøre noget nyt.

Jacob Risgaard, Coolshop til mediet Finans

- Vi er nået et punkt i Coolshop og vores egen udvikling, hvor det er tid til at gøre noget nyt. Vi har mange aktiviteter, og jeg er for eksempel også med i den kommende sæson af Løvens Hule, så der kommer uden tvivl endnu mere til. På samme tid skal væksten og udviklingen i Coolshop fortsætte. Derfor ændrer vi med nye folk ind i forretningen, mens Mark og jeg får mere tid til andre aktiviteter ved siden af, siger Jacob Risgaard.

Også Coolshops hovedaktionær Mark Nielsen stopper med at tage sig af den daglige drift. Han har indtil nu taget sig af de indre linjer og jobbet som administrerende direktør.

Hans afløser bliver John Romedahl, der tidligere har været administrerende direktør i omkring 10 år i distributionsselskabet DAO365, som er en samarbejdspartner til Coolshop.

Coolshop har endnu ikke fundet en afløser for Jacob Risgaard.

Hovedselskabet bag Coolshop er Entertainment Trading ApS, der i regnskabsåret 2018/19 havde et overskud før skat på 21 millioner kroner, skriver mediet Finans.

 

160521 LOT Bjarne Lausten WEB Still

play Udvalgsformand: - Det må simpelthen ikke ske, at det tager så lang tid

Tobias Morell

Tobias er klar på 30 år i bofællesskab

def_thumb,50_percent

play Aalborg Håndbold taber slaget om førsteplads i puljen

40_percent

play Polsk mand stukket med kniv i Visborg

160521 LOT Bjarne Lausten WEB Still

play Udvalgsformand: - Det må simpelthen ikke ske, at det tager så lang tid

Tobias Morell

Tobias er klar på 30 år i bofællesskab

def_thumb,50_percent

play Aalborg Håndbold taber slaget om førsteplads i puljen

Til forsiden

Til forsiden