LIGE NU:

De glade 60'ere kommer til Aalborg Teater

Aalborg Teater har lørdag den 20. februar premiere på Oscar Wildes komedie ”Bunbury” på Store Scene, der vil udspille sig i de glade 60'ere.

Det er Oscar Wildes komedie ”Bunbury”, der fra den 20. februar har premiere på Aalborg Teater. Stykket er oprindelig fra 1895, men på Aalborg Teater har de opdateret det lidt, og lader handlingen udspille sig i de glade 60'ere. 

Stykket handler om de to gode ungkarlevenner Aksel og Hans, der har opfundet hver deres fiktive person, som de udgiver sig for at være, når deres flirt og ture i byen har været lidt for vilde. Aksel har sin ”Bunbury” og Hans har sin ”Erling”. Det alt sammen lyder meget godt, men så dukker der to unge, søde piger Nini og Gitte op. Spørgsmålet er så, om man kan gifte sig under falsk navn? 

De to ungkarlevenner spilles af Carsten Svendsen og Kasper Dalsgaard, og Nini og Gitte af Malin Rømer Brolin-Tani og Sofie Topp-Duus. Marianne Høgsbro er Aksels tante Augusta. Desuden medvirker Steffen Berenthz, Hanne Windfeld og Jacob Moth-Poulsen. Det er Thomas Bendixen, der står for iscenesættelsen, og scenografien til forestillingen står Maja Ravn for.

”Bunbury” spiller fra 20. februar til og med 19. marts.