Foto: Aalborg Lufthavn

Den røde snor blev klippet: Ny Oslo-rute indviet i Aalborg

Søndag aften blev en ny flyrute mellem Aalborg og Oslo indviet. Lufthavnsdirektøren klippede den røde snor inden flyet mod Norge lettede.

Det første fly på en ny rute mellem Aalborg og Oslo lettede søndag aften. Kort forinden var ruten blevet officielt indviet, da lufthavnsdirektør Søren Svendsen sammen med SAS' infrastrukturdirektør Lars Wigelstorp Andersen, sammen klippede den røde snor i gaten.

- En direkte rute mellem Aalborg og Oslo har længe været et ønske, da der er et stort potentiale i at imødekomme et stigende behov fra erhvervslivet såvel som fritidsrejsende, der ønsker en nemmere og hurtigere forbindelse til og fra Oslo og Norge i det hele taget. SAS er derfor glade for samarbejdet med Aalborg Lufthavn, og vi ser nu frem til at kunne flyve mange danske og norske rejsende mellem Aalborg og Oslo, udtaler Lars Wigelstorp Andersen fra SAS i en pressemeddelelse.

Den nye rute blev offentliggjort tilbage i oktober sidste år, men det er altså først nu flyene letter fra Aalborg med kurs mod den norske hovedstad. SAS kommer til at tilbyde fem afgange om ugen, og måske priserne på fly til Norge dermed vil se en positiv afledt effekt. Indtil nu har man fra Aalborg kun kunnet bruge British Airways, hvis man ville flyve direkte til Oslo.