To dødsfald i Hals inden for den samme time

Arkiv Foto: Per Frank Paulsen

To mænd faldt om i Hals i formiddags. Dødsfaldene har intet med hinanden at gøre og betragtes derfor at politiet som en tilfældighed. Begge blev forsøgt genoplivning, men uden held.

To dødsfald uafhængigt af hinanden fandt i formiddags sted i Hals. Dødsfaldene skete tilfældigt på offentligt område, og der er ifølge Nordjyllands Politi intet kriminelt over de to dødsfald. 

Klokken 10.26 kommer der en melding om en mand, der er faldet om ved siden af sin scooter på Aalborgvej ved nummer 43. Der er tale om en mand fra årgang 1940.

Manden bliver forsøgt genoplivet, men forgæves. Det vides endnu ikke, hvad dødsårsagen er, og hvorfor manden faldt om. En retsmedicinsk undersøgelse skal slå mandens dødsårsag fast. 

Ligeledes skete der i Hals et dødsfald 45 minutter senere. Kokken 11.08 på stranden i Hals ved Lindeparken falder en mand fra årgang 1951 om, da han er ude at gå en tur på stranden. Forbipasserende på stranden er vidne til, at manden pludselig falder livløs om, formentlig af et hjertetilfælde. 

Der blev tilkaldt en læge i helikopter, som forsøgte at genoplive manden, men det lykkedes desværre ikke. 

Mandens søn blev underrettet og kom til stedet. Det vides endnu ikke, hvad dødsårsagen er, men en retsmedicinsk undersøgelse er sat i gang for at afklare dette. 

 

Forsiden lige nu