Seneste nyt:

Drab i Randers: Politiet leder efter gerningsmanden i Aalborg

Lørdag har Nordjyllands Politi hjulpet deres kolleger i Østjylland med at lede efter en mulig gerningsmand til et skuddrab i Randers fredag aften.

Et skuddrab i Randers sent fredag aften trækker nu spor til Nordjylland. Lørdag har bevæbnede politifolk i kampuniformer ledt efter en mulig gerningsmand på fire forskellige adresser i Aalborg.

Det oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi, Henrik Beck, til TV2 Nord.

- Vi har været ude med nogle lidt mere bevæbnede styrker, end vi styrker. Vi har været ude på fire adresser for at hjælpe med det, Østjyllands Politi har anmodet om, siger Henrik Beck.

Drabet, Nordjyllands Politi nu hjælper med at opklare, var på en 30-årig mand, som blev fundet skudt og dræbt uden for Randers Regnskov natten til lørdag. 

Det var politiets særlig indtrængningsgruppe, der gennemførte aktionerne. Men ingen er blevet pågrebet, siger Henrik Beck.

- Jeg kan ikke oplyse, om det er en eller flere personer, vi leder efter. I den her slags sager holder vi jo af gode grunde kortene tæt til kroppen. Det er jo en alvorlig sag og ikke bare et spørgsmål om, at en borger har spillet lidt høj musik, siger vagtchefen.

Det er Østjyllands Politi, som efterforsker drabssagen i Randers, og til TV2 Østjylland har politikredsen oplyst, at "af hensyn til den videre efterforskning er det begrænset, hvor mange oplysninger Østjyllands Politi på nuværende tidspunkt vil dele med offentligheden. Derfor vil politiet blandt andet ikke udtale sig om et muligt motiv, og om der er mistænkte i sagen."

Media Drop 051221 350 emfj

play Jørn og Birgit laver gravhøj i haven og begraver tidskapsler til eftertiden

40_percent

play Nyt anlæg skal producere brændstof ved hjælp af røg fra RenoNord

041217 brand hadsund brandbil

Overophedet olie skabte brand

def_thumb,50_percent

play Mandag bliver en blæsende og kold vinterdag

Media Drop 051221 350 emfj

play Jørn og Birgit laver gravhøj i haven og begraver tidskapsler til eftertiden

40_percent

play Nyt anlæg skal producere brændstof ved hjælp af røg fra RenoNord

Til forsiden

Til forsiden