Foto: Per Frank Paulsen (Arkivfoto)

Foto: Per Frank Paulsen (Arkivfoto)

Foto: Per Frank Paulsen

1 af 3

E45 spærret: Lastbil tabte skidtfisk og lukkede vejbanerne

En lastbil har tabt fiskeaffald på motorvejen. Trafikken sniger sig af sted ved Aalborg i nordgående retning, hvor vejen forventes åben igen ved 20-tiden.

Bilister, der var på vej i nordgående retning ad motorvej E45 onsdag eftermiddag og aften skulle væbne sig med ekstra tålmodighed ved Aalborg. Motorvejen var nemlig delvist spærret, efter en lastbil havde tabt et læs skidtfisk på kørebanen.

Uheldet var sket ved frakørslen ved Humlebakken. 

- Vi har indsatslederen ude og koordinere nu. Der skal selvfølgelig ryddes op hurtigst muligt, sagde vagtchef ved Nordjyllands Politi, Jesper Sørensen, kort efter uheldet var sket.

Ifølge vejdirektoratet blev motorvejen genåbnet omkring klokken 19, og en halv time senere flød trafikken igen normalt.

Der var dog en del kødannelse ved stedet. Klokken 17.17 kunne TV2 Nords mand på stedet fortælle, at det ene spor blev åbnet i nordgående retning. Det andet spor var dog stadig lukket.

- Det fisk er kørt ned i vejen, og det virker lidt ligesom olie, så der er glat. Vi skal have beredskabet ud og smide sand henover, og så skal det suges op igen, når det har suget fiskeolien, sagde vagtchefen.

Det var en udenlandsk lastbilchauffør, der tabte fiskeaffaldet på kørebanen omkring klokken 16.30. Lastbilen kørte videre og blev stoppet af politiet ved Tylstrup.

00:23

Lang kø i myldretidstrafikken på grund af tabte skidtfisk på vejbanen.

Luk video