LIGE NU:

Efter aflysning i år: Ordkraft vender tilbage i 2021

Litteraturfestivalen Ordkraft er aflyst i 2020 på grund af Coronakrisen. Men festivalen sikrer allerede nu, at den vender tilbage i 2021.

Coronakrisen rammer Danmark hårdt og bredt i disse dage. Også kulturlivet har store økonomiske udfordringer på grund af aflysninger, forsamlingsforbud og generel inaktivitet i samfundet. Derfor har den nordjyske litteraturfestival Ordkraft også aflyst årets begivenheder fra den 16. - 18. april.

Men er du vild med ord og kultur, kan du glæde dig over, at festivalen allerede nu sikrer, at den vender tilbage i 2021. Det oplyser formanden for Foreningen Ordkraft, Jørgen Pyndt i en pressemeddelelse.

10 års jubilæum

- Alle bidragydere har vist forståelse for vores situation og uden tøven sagt, at deres støtte bare kan overføres til næste år. Det giver os så sikkert et økonomisk fundament, at jeg allerede nu kan garantere, at der bliver en festival i 2021, siger Jørgen Pyndt.

Festivalen var ellers klar til at fejre ti års jubilæum, men det er nu blevet udskudt til næste år. Og det er formanden for Foreningen Ordkraft selvsagt glad for.

- Det vidner om en helt unik opbakning til den betydningsfulde kulturelle begivenhed, som Ordkraft har udviklet sig til gennem de 10 år, den har eksisteret, siger Jørgen Pyndt i en pressemeddelelse.