Efter fire nederlag i streg: Storsejr sender Aalborg tilbage på sporet

Der var aldrig tvivl om udfaldet af dagens kamp mellem Lemvig og Aalborg Håndbold. Og efter fire nederlag på stribe viste Aalborg endelig det format, der forventes af storholdet.

Aalborg Håndbolds seneste fire kampe - der alle er endt med nederlag - har haft én ting til fælles: Aalborg kom hurtigt bagud.

Og det havde man øjensynligt fået talt om inden søndagens kamp mod Lemvig på udebane, for i den tætpakkede hal, som omkring 1400 tilskuere havde fundet vej til - og hvor de fleste håbede på endnu et nederlag til nordjyderne - er mange store hold tidligere blevet blæst bagover af stemningen.

Men søndag var det gæsterne, der fik blæst hjemmeholdet af banen og efter bare to et halvt minut var Aalborg foran 3-0 på ligeså mange hurtige opløb. Aron Palmarsson scorede med sit andet mål til 4-1 og det så hurtigt ud til at krisen i Aalborg Håndbold var afværget.

Gæsterne havde fuldstændig kontrol over kampen og i forsvaret med René Antonsen og Henrik Møllgaard blev der lukket totalt ned for hjemmeholdets skytter.

René Antonsen afslørede efter kampen, at det var en meget bevidst taktik at komme hurtigt foran i kampen.

Mikkel Hansen startede på bænken

Og Aalborg Håndbold tillod endda igen at starte med Mikkel Hansen på bænken. Der kunne han se holdkammeraterne øge til 11-7 inden verdensstjernen efter 21 minutter kom på banen og bankede bolden i kassen på straffekast, det blev også til en flot scoring fra Mikkel Hansen på et kanonhug fra tremeterlinjen.

Lemvig-Thyborøn kom ikke tættere på end 11-15, og Andreas Flodman sluttede første halvleg af med med to hurtige mål til pauseføring 18-13 til Aalborg.

Det blev altså en stille dag på kontoret for træner Stefan Madsen, der kunne se sit kriseramte hold genfinde det spil, som har kendetegnet Aalborg Håndbold de seneste år.

Der blev aldrig tvivl om udfaldet af kampen - dertil var Aalborg Håndbold bare for stærke. Og mod slutningen af kampen blev der endda overskud til et par smarte detaljer fra Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold.

Aalborg vandt fortjent 36-27 og er tilbage på sporet efter fire nederlag i træk. Men allerede i næste uge venter en endnu sværere modstander, når Aalborg Håndbold på udebane skal møde FC Barcelona i Champions League.

Træner Stefan Madsen kalder det en forløsning endelig at hive en sejr i land efter fire nederlag i træk.