LIGE NU:

Efter røveri: Der er mere politi på gaden i Aalborg

Nordjyllands Politi har øget patruljeringen i Aalborg, efter et voldsomt opgør i det kriminelle miljø torsdag aften på Annebjergvej. Politiet har anholdt to personer, men leder fortsat efter en mulig tredje gerningsmand til et væbnet røveri.

Nordjyllands Politi arbejder ud fra en teori om, at der var tale om et opgør i det kriminelle miljø i Aalborg, da en 21-årig mand torsdag aften blev tvunget ind i en bil og kørt afsted med fra Annebjergvej. Forud var der uro i området, ligesom der blev affyret skud fra en gaspistol.

Umiddelbart efter kunne politiet anholde to formodede gerningsmænd, der begge fremstilles i et grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling senere fredag. 

Men politiet mener, der har været en tredje person involveret i det, politiet betegner som røveri. 

Og Nordjyllands Politi har fredag øget patruljeringen i Aalborg. Nordjyllands Politi betegner selv den øgede patruljering som "tryghedsskabende patruljering flere steder i og omkring Aalborg".

Man vil, oplyser fungerende politiinspektør Anders Uhrskov, i særlig grad kunne se uniformerede politipatruljer på gaden især omkring Annebergvej, hvor episoden udspillede sig, ligesom patruljerne også være til stede i blandt andet Vejgaard, hvor de to anholdelser skete i går aftes.

- Vi har stadig en større efterforskning foran os, hvor vi skal have klarlagt hændelsesforløbet før, under og efter episoden og foretaget yderligere afhøringer, understreger Anders Uhrskov, der derfor ikke af hensynet til efterforskningen kan udtale sig detaljeret om politiets videre undersøgelser i sagen.

- Men det er vores opfattelse, at der er tale om et narkotikasalg, som udvikler sig til røveri – der er med andre ord tale om et opgør i et kriminelt miljø, så derfor har den almindelige borger ikke noget være bekymret for forhold til at færdes i området, fastslår Anders Uhrskov, der i næste åndedrag pointerer, at det våben, som politiet fandt i tilknytning til anholdelsen, var en ufarlig gaspistol.

Alle, der i øvrigt måtte have oplysninger i sagen eller have brug for at tale med politiet om episoden, er – ud over tale med tryghedspatruljerne – også velkommen til at rette henvendelse til Nordjyllands Politi på telefon 114.

Henrik og Janne

Henrik og Jannes butikker må ikke åbne: Nu har de lejet et nyt lokale sammen

40_percent

play 5000 nordjyder vaccineret på én dag: - Alt er forløbet godt

040620 Hanstholm Havn

Havnestrid om industrispionage: Hanstholm Havn politianmelder tidligere salgschef

PH 260221 Skoler klar til test Still

play Skoler gør klar til test: - Hvis man ikke bliver testet, medfører det fravær

Henrik og Janne

Henrik og Jannes butikker må ikke åbne: Nu har de lejet et nyt lokale sammen

40_percent

play 5000 nordjyder vaccineret på én dag: - Alt er forløbet godt

Til forsiden

Til forsiden