Foto: Torben Lykke Larsen (Arkiv)

Efterlyst har meldt sig selv til politi

Den mand, Nordjyllands Politi tidligere tirsdag efterlyste, har meldt sig selv. Det oplyser politiet i en pressemeddelse.

Nordjyllands Politi offentliggjorde i formiddag et billede af en mand, der måske har forbindelse til overfaldet på en 10-årig pige i juli i år. 

Og efter ganske få timer meldte manden sig til politiet. Han er i øjeblikket ved at blive afhørt til sagen, og politiet har endnu ikke flere oplysninger.

- Af hensyn til vores videre efterforskning i sagen, kan jeg ikke sige mere lige nu, siger politikommissær Henrik Staal, Nordjyllands Politi.

Politiet mente tidligere på dagen, at det er muligt, at manden har forbindelse til et overfald på en 10-årig pige, der skete i Aalborg SØ den 26. juli i år.

Den 10-årige pige legede med en veninde på en legeplads nær Dionevej og Panstien om aftenen den 26. juli, da hun blev kontaktet af en ukendt mand. Han foregav, at han ledte efter sin hund, og den 10-årige pige tilbød at hjælpe ham og fulgte efter manden ind i et skovområde. Her væltede manden hende omkuld, men den 10-årige havde held til at slippe fri og løb fra stedet.