Foto: Sportxpress / Ritzau Scanpix

EH Aalborg forstærker truppen med endnu en spiller

I forberedelserne til den kommende sæson er EH Aalborg ved at få styr på spillertruppen.

EH Aalborg holdt fast i tilværelsen som ligaklub med det alleryderste af neglene ved afslutningen af sidste sæson. Med håbet om at gøre det endnu bedre næste sæson er klubben i gang med at forstærkke spillertruppen. 

Nu er endnu en del af det puslespil faldet på plads. EH Aalborg har nemlig sikret sig 25-årige Cecilie Mørch Hansen, der kommer fra Randers HK.

- EH Aalborg har længe haft Cecilie i kikkerten på baggrund af den 25-årige bagspillers store kompetencer omkring spilforståelse og lederskab på banen, kombineret med en stor alsidighed der betyder at Cecilie kan spille alle af de tre bag-positioner. Cecilie kommer til at få et stort ansvar på holdet og den rutinerede spillers erfaring tæller både dansk og norsk liga-håndbold, skriver klubben i en pressemeddelelse. 

Cecilie Mørch Hansen har scoret 66 mål i den forgangne sæson for Randers HK i HTH-ligaen, og hun glæder sig til at rykke håndboldtilværelsen til Nordjylland. 

- Jeg har valgt at spille i EH Aalborg næste sæson, da jeg ser nogle gode rammer for at udvikle mig både som håndboldspiller og menneske. Jeg synes den retning, klubben er på vej i, er spændende, og det glæder jeg mig til at være en del af. Ydermere får jeg muligheden for at få sport, studie og privatliv til at gå op i en højere enhed, fortæller Cecilie Mørch Hansen. 

Læs også EH Aalborg tager afsked med to og forlænger med fire