EH Aalborg lider tredje nederlag i træk

Det blev aldrig rigtig spændende, da EH Aalborg lørdag skulle forsøge at vride point ud af Viborg HK. De aalborgensiske kvinder indkasserede et nederlag på 28-16.

Lørdag eftermiddag var EH Aalborg på jagt efter sæsonens anden sejr. Modstanderen var Viborg HK, som havde fordelen af at spille i egen hal.

Det var Viborg, der sad på spillet det meste af kampen og efter første halvleg kunne de grønblusede gå i omklædningsrummet med en føring på 13-8.

I anden halvleg var billedet det samme og EH Aalborg havde svært ved at komme forbi Anna Kristensen i Viborgmålet, der sluttede kampen med en redningsprocent på 55.

EH Aalborg kom aldrig i nærheden af sejren og må tage tilbage til Aalborg med et nederlag på 28-16 i bagagen.

Med nederlaget har EH Aalborg tre point efter seks kampe og ligger på en tiendeplads. Næste kamp for de aalborgensiske kvinder er den 12. oktober, hvor Randers kommer på besøg