Der blev brugt rigeligt med konfetti til at fejre endnu en sæson med ligahåndbold for EH Aalborg Foto: EH Aalborg

EH Aalborg sikre på endnu en sæson i ligaen

Selvom EH Aalborg tabte med et enkelt mål til Silkeborg/Voel, så flaskede de andre resultater sig. Dermed er klubben sikret overlevelse i ligaen.

Det er aldrig sjovt at tabe. Men lige denne lørdag gjorde det nok mindre for EH Aalborg, at Silkeborg/Voel tog fra Gigantium med en smal etmålssejr.

Forinden havde Randers HK nemlig slået Ajax København - og dermed sikret overlevelsen for EH Aalborg i landets bedste kvindehåndboldrække.

- Det har jo været vores målsætning fra dag 1 at sikre overlevelse. Og i dag lykkedes det hjælp fra andre, men jo også fra os selv. Vi tabte med et mål i dag, men er meget tilfredse med både kampen i dag og de tidligere kampe i gruppespillet, som vi åbnede med to flotte sejre, siger Henrik Skals, direktør i EH Aalborg, til TV2 Nord.

Henrik Skals og de øvrige folk omkring holdet kan nu forberede sig på endnu en sæson i den økonomisk og sportsligt langt mere attraktive håndboldliga.

- Det gør en mega stor forskel. Det er sjovest at være med på toppen. I den kommende sæson er vi bedre rustet og mere erfarne. Vores målsætning bliver at spille med om ottende-/niendepladsen, men det kræver også mere, siger Henrik Skals, der nu vil ud og appellere sponsorer til at støtte op om i endnu højere grad end tidligere.

- Aalborg har forhåbentlig tillid til os, nu vi har vist, vi kan klare os på højeste niveau, siger han.

Læs også EH Aalborg vinder ude over Skanderborg