LIGE NU:

En ung mand er kommet alvorligt til skade efter slagsmål

En 29-årig mand er i kritisk tilstand efter voldsomt slagsmål natten til lørdag. Politiet mener, slagsmålet skyldes gammelt nag mellem de implicerede, og politiet efterlyser vidner og en gerningsmand.

En 29-årig mand er kommet alvorligt til skade i forbindelse med et slagsmål ved halv et tiden natten til lørdag. Slagsmålet fandt sted i krydset Rendsburggade og Nyhavnsgade i det centrale Aalborg, hvor omkring fem  personer skulle være involveret i slagsmålet. 

Foto: Lars Christoffersen, TV2 Nord
Foto: Lars Christoffersen, TV2 Nord

 
Politiet afsendte straks patruljer til gerningsstedet, hvor man antraf to formodede forurettede, der fortalte, at de var blevet overfaldet af nogle ukendte gerningsmænd.

En af disse personer er dog senere blevet anholdt, ligesom politiet på nuværende tidspunkt eftersøger den anden mand.

- Vi efterlyser en mand, som vi tidligere har haft kontakt med på stedet, men vi vil gerne med ham igen om hvad der er hans andel i det her, der er sket, siger Ole Kristensen, politiinspektør, Nordjyllands Politi

En tredje person, en 29-årig mand, blev taget med til politistationen tæt ved gerningsstedet, da han skønnedes særdeles beruset i en grad, så han ikke kunne tage vare på sig selv. 

Det viste sig ved lægeundersøgelsen, at han havde skader, der muligvis kunne henføres til slagsmålet, og han blev derpå indbragt til sygehuset, hvor han er blevet opereret.

Den 29-årige mands tilstand betegnes som kritisk. 

Politiet er i øjeblikket i færd med en efterforskning for at få et overblik over hændelsesforløbet. Det har blandt andet betydet, at området omkring gerningsstedte har været spærret af nogle timer i dag for at foretage sporsikring. Derudover er politiet i færd med at foretage afhøringer til sagen. 

Efterforskningen har indtil videre vist, at der formentlig er tale om et såkaldt tilfældighedsmøde mellem personerne involveret i det efterfølgende slagsmål, og det er et gammelt nag mellem disse personer, der kan have udløst selve slagsmålet. 

- Men vi tager det meget alvorligt, og vi behandler sagen som en alvorlig voldssag, som derfor efterforskes grundigt for at få belyst hele hændelsesforløbet før, under og efter slagsmålet,  siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Torben Larsen. 

Efterforskningen ventes at fortsætte i den kommende tid. Hvis man har set noget i området omkring gerningsstedet i nat før, under eller efter gerningstidspunkt, så bedes man straks ringe til politiet på 114.