LIGE NU:

Endnu uopklaret: Overfald på 10-årig efterforskes stadig

En 10-årig pige blev i juli måned overfaldet i det sydøstlige Aalborg. Politiet har endnu ikke identificeret gerningsmanden, men efterforsker stadig sagen.

Nordjyllands Politi står stadig uden gerningsmand i sagen om et overfald på en 10-årig pige, og efterforskningsarbejdet står stadigvæk på. Hændelsen fandt sted den 26. juli på Dikevej i det sydøstlige Aalborg. 

- Vi efterforsker stadig og gennemser videoer. Flere fra området har bekræftet historien, men vi har endnu ikke identificeret nogen, oplyser Henrik Staal, politikommissær hos Nordjyllands Politi.

Den 10-årig pige legede sammen med en veninde på en legeplads i det sydøstlige Aalborg, blev de kontaktet af en mand, der ønskede hjælp til at finde sin hund. Manden viste et billede af sin hund, og pigerne indvilgede i at hjælpe.

Men da venindens mor ringede, forlod hun stedet, og den 10-årige var derfor alene med den fremmede mand. De bevægede sig ud på en nærliggende sti, hvor han væltede hende omkring og holdt hende fast.

Manden forsøgte at få hende til at tie stille, men pigen råbte om hjælp og spurgte, om hun måtte gå fra stedet. Det indvilgede han i.

Nordjyllands Politi satte ind med hundepatrulje, men uden held. 

Signalement af formodede gerningsmand:

 

TV2 Nord var den 26. juli i kontakt med både pigen og hendes forældre. De ønskede ikke at stå frem, men de fortalte, at pigen efter omstændighederne har det godt. De var dog alle meget chokerede over hændelsen.