LIGE NU:

A. Enggaard A/S forlænger tribunesponsorat

AaB’s mangeårige samarbejdspartner A. Enggaard A/S har forlænget aftalen om tribunesponsoratet på den sydlige tribune på Aalborg Portland Park med tre år.

Siden 2010 har den ene langside på Aalborg Portland Park heddet A. Enggaard Tribunen. Og tribunen, der blandt andet rummer hovedindgangen, lounger og skyboxe på Aalborg Portland Park, hedder også A. Enggaard Tribunen frem til i hvert fald udgangen af 2022.

Entreprenørvirksomheden, der blev grundlagt i Aalborg i 1943 og har været sponsor i AaB gennem mange år, har således forlænget sit tribunesponsorat med tre år.

- Det glæder os, at en stor og trofast samarbejdspartner som A. Enggaard A/S ønsker at fortsætte samarbejdet omkring vores sponsortribune på Aalborg Portland Park. A. Enggaard A/S har med et nu årti langt tribunesponsorat vist stor støtte til AaB, og det er glædeligt for os, at samarbejdet fortsætter ind i næste årti, udtaler AaB’s administrerende direktør, Thomas Bælum.

A. Enggaard A/S er en af Danmarks største entreprenører, udviklere og ejendomsinvestorer. De seneste mange år har virksomheden været med til at udvikle en række af de store danske byer, herunder  hjembyen Aalborg, med store projekter bl.a. på Østre Havn, Godsbanen og Spritten i Aalborg Vestby.

- Vi vil gerne bakke op om fællesskabet og om AaB, som er en vigtig del af Aalborgs DNA. Det er derfor naturligt for os, at vi sponsorerer en af tribunerne på Aalborg Portland Park, der er et vartegn for Aalborg. Netop vartegn og fællesskab er vigtige for en by, og det er derfor også noget, som vi tænker ind i vores projekter som eksempelvis på Spritten, hvor en ny bydel præget af kulturarv, kunst, arkitektur og gastronomi er i gang med at skyde op. Endvidere er der den lidt pudsige kobling, at grunden til Aalborg Portland Park er skænket af Harald Jensen, der var brændevinsbrænder på netop Spritten, siger Anders Mejlholm Larsen, økonomichef ved A. Enggaard A/S.