LIGE NU:

Far til kræftsyg pige efter cannabis-debat: Stop trusler mod boligselskab

Efter debatten om at Tom Gregersen skal vidne i retten mod den mand, der hjalp hans datter, har Alabu Bolig modtaget trusler på facebook. Men det skal stoppe ,siger Tom Gregersen.

En sag, der tager udgangspunkt i cannabisolier og en ung kræftsyg pige har taget en drastisk drejning. Tom Gregersens datter fik som 5-årig konstateret kræft i underlivet. Kemoen var hård ved den lille pige, og derfor tyede Tom Gregersen til den ulovlige cannabisolie som behandlingsform. 

Den olie købte han af Ulrich Vestergaard, der selv har brugt olien i mange år mod en kræftsygdom. Cannabisolien dulmede Tom Gregersens datters smerter og efter to år, blev hun meldt rask. 

Ulrich Vestergaard bor i en lejlighed i Aalborg, der ejes af Alabu bolig. Da de hører, at Ulrich Vestergaard sælger den ulovlige cannabisolie fra sin lejlighed, beslutter de sig for at smide ham på gaden. Den strid startede i oktober 2016. Og nu skal sagen for retten. 

Her har Alabu Bolig så besluttet at indkalde Tom Gregersen som vidne. 

-Jeg kan ikke vidne mod en mand, der har hjulpet min datter, selvom han har gjort noget ulovligt efter lovens paragraffer. Det kan jeg simpelthen ikke, har Tom Gregersen tidligere fortalt TV2 Nord. 

Den vidneindkaldelse har skabt så meget debat, at medarbejdere hos Alabu Bolig nu har modtaget trusler på facebook. Men det bør stoppe, understreger Tom Gregersen i en video på facebook. 

- I dag har jeg hørt, at der er mogle medarbejdere fra Alabu Bolig, som desværre er blevet udsat for trusler grundet den sag her. Og det holder bare ikke. Det skal stoppe, siger Tom Gregersen i sin video. 

- Den her sag, den skal føres i en god og sober tone. Folk skal ikke udsættes for truslet eller lignende, hverken medarbejdere eller lignende, hverken medarbejdere, eller bestyrelsen eller nogen andre, fortæller Tom Gregersen. 

Se hele Tom Gregersens facebook video HER

Retssagen mod Ulrich Vestergaard skal for retten d. 28 august. 
Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Alabu Bolig.