Farlige Pohl sikrer sejren mod Lyngby

AaB vender sejrrigt hjem til Nordjylland, efter Jannik Pohl viste flot spil med mange chancer imod Lyngby.

Jannik Pohl og Rasmus Thellufsen førte an, da AaB gæstede Lyngby Boldklub lørdag eftermiddag. Nordjyderne endte med en 2-1 sejr, men det kunne nemt være blevet til en endnu større sejr, da Jannik Pohl havde flere gode chancer.

Kampen startede noget sløvt og uden det mest imponerende spil, men efter 20 minutter begyndte der at komme liv i spillerne. Efter 39 minutter sendte Jannik Pohl AaB på sejrskurs, da han skød en bold ned bag Lyngby-forsvaret og ind i målet.

Bare to minutter senere kom også Rasmus Thellufsen på måltavlen, da han fik bolden i venstre side. Han sendte bolden direkte mod mål og fik den rettet af, så Lyngby-målmand Mikkel Andersen ikke havde mulighed for at fange den.

Herefter viste Jannik Pohl rigtig flot spil og havde mange chancer. Den farlige angriber lagde et hårdt pres på Lyngby, der havde svært ved at nå op til AaB's mål.

I den sidste del af kampen forsøgte Lyngby dog at bryde fri, og det gav pote, da Kim Ojo headede bolden ind til en reducering 89 minutter inde i kampen. Der skete dog ikke mere efter Lyngbys mål, og AaB kunne forlade stadion med tre point.

Nordjyderne ligger nu på en foreløbig syvendeplads med 25 point, á point med OB på sjettepladsen. Lyngby ligger på tiendepladsen med 18 point.

AaB's næste kamp er den 10. december på hjemmebane mod FCK.