Foto: Bruno Stagsted

Fem dømt for villaindbrud i Vestbjerg

Fem indbrudstyve blev mandag idømt fængsel ved Retten i Aalborg.

Et villaindbrud i Vestbjerg i slutningen af maj, fik mandag sin retslige slutning da fem mænd alle blev idømt ubetingede fængselsstraffe.

En af de fem tiltalte, havde kun villa-indbruddet i Vestbjerg på samvittigheden mens de øvrige alle fik behandlet flere tiltaleforhold i retten. Fire af de dem fik fængselsstraffe på fire, fem, syv og otte måneders fængsel. Den sidste fik et helt års ubetinget fængsel.

Læs også Tyveri ved højlys dag: Husejer publicerer video af tyvene på Facebook

Villatyveriet i Vestbjerg fandt sted den 26. maj ved højlys dag. Her parkerede to biler - den ene med påspændt trailer - foran Søren Schou Villadsens hjem. Ud steg de fem indbrudstyve, og få minutter efter var huset rømmet for møbler, lamper og andre værdifulde genstande. Tyvenes bytte udgjorde samlet 200.000 kroner i værdi.

Hele indbruddet var blevet optaget af flere overvågningskameraer, og senere samme dag, delte Søren Schou Villadsen optagelserne af forbrydelsen på Facebook - og med politiet.

Allerede samme aften var tre af de fem indbrudstyve blevet anholdt, og siden blev yderligere to anholdt og varetægstfængslet.

Læs også Fire indbrudstyve fængslet for tyveri af designmøbler