Seneste nyt:

Fire personer sigtet i sag om knivstikkeri

Nordjyllands Politi søger fortsat vidner i sagen om et knivstikkeri i Vejgaard, der skete natten til torsdag.

Det er nu mere end 12 timer siden, at et knivstikkeri fandt sted på Hadsundvej i Vejgaard, og nu kan Nordjyllands Politi fortælle, at hele fire personer er sigtet i sagen. 

Sigtelserne lyder på forsøg på manddrab. Det skriver politiet i en pressemeddelse. 

Klokken 02.56 natten til torsdag rykkede politiet ud til gerningsstedet, og siden da har politiet været i gang med at efterforske stedet intenst. Men torsdag eftermiddag er arbejdet færdigt.

- Vi har ophævet afspærringerne på stedet, så trafikken og andre igen kan passere uhindret, siger Niels Kronborg, efterforskningsleder og vicepolitiinspektør, Nordjyllands Politi. 

Selvom politiets arbejde er færdig på gerningsstedet, har de endnu ikke klarhed over forløbet.
Selvom politiets arbejde er færdig på gerningsstedet, har de endnu ikke klarhed over forløbet.
Foto: Per Frank Paulsen / TV2 Nord

Et internt opgør 

I forbindelse med sagen er tre personer såret, men de er meldt udenfor livsfare. Tre af de fire sigtede personer er også dem, der er blevet såret som følge af knivstikkeriet. 

Politiet vil dog ikke nærmere ind på efterforskningens detaljer, som langt fra er afsluttet. Politiet skal fortsat finde ud af, hvad der er sket før, under og efter hændelsen. 

- Vi kommer ikke til at gå ind i motivet til knivstikkeriet. Det er noget, som vores efterforskning skal kaste lys på, men jeg vil gerne understrege, at vi anser det som et internt opgør i et kriminelt miljø, siger Niels Kronborg. 

Politiet søger fortsat vidner i sagen om et knivstikkeri i Vejgaard i Aalborg.
Politiet søger fortsat vidner i sagen om et knivstikkeri i Vejgaard i Aalborg.
Foto: Per Frank Paulsen / TV2 Nord

Politi rykker ind 

Nordjyllands Politi understreger, at de selvfølgelig ser med stor alvor på sagen. Derfor vil de fredag sætte en tryghedsskabende patrulje ind i området. 

Der vil være en mobil politistation til stede på Hadsundvej fra klokken 10 til klokken 13, og her kan man henvende sig, hvis man har brug for at tale med politiet, eller hvis man har oplysninger i sagen. 

- Vi hører også gerne fortsat fra vidner – og hvis man bor i området og har videoovervågning, så må man gerne gemme det og kontakte politiet, siger Niels Kronborg. 

Har man oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på 1-1-4. 

På videoen her kan man se, hvordan Nordjyllands Politi indsamlede spor fra området omkring Hadsundvej: