Flores matchvinder mod Suarez og co.

AaBs Edison Flores blev den store helt for Peru i VM-kvalifikationskampen mod de sydamerikanske stjerner fra Uruguay, da han scorede det afgørende mål til 2-1.

Flores og Peru kunne juble, mens Uruguay med blandt andre verdensstjernerne Luis Suarez fra FC Barcelona og Edinson Cavani fra Paris SG måtte forlade banen slukøret, efter at Peru havde besejrede Uruguay med 2-1 i den Sydamerikanske VM-kvalifikationskamp.

Se det afgørende mål her

Uruguay var kommet planmæssigt foran i 1. halvleg. Det lykkedes Peru at få udlignet før pausen til 1-1, og efter 62 minutters spil af kampen sendte AaBs lille tekniker Edison Flores bolden i nettet til 2-1. Det lykkedes ikke Uruguays stjerneangribere Suarez og Cavani at fremtvinge en udligning, og derfor kunne de knap 42.000 tilskuere i Peru juble over det overraskende resultat.

Det var Edison Flores femte mål for Peru, og Flores står nu noteret for 17 landskampe.