LIGE NU:

Fodboldfans hylder sundhedspersonale: "Til jer som knokler i dag, så vi andre har håb for i morgen"

To store bannere er blevet hængt op af Vesttribunen som støtte til Aalborg Universitetshospitals sundhedspersonale.

Ansatte på Aalborg Universitetshospital har modtaget opbakning fra en uventet front.

Onsdag formiddag satte Vesttribunen bannere op ved Aalborg Universitetshospital og Aalborg Universitetshospital Nord.

På bannerne står der: "Til jer som knokler i dag, så vi andre har håb for i morgen. Vesttribunen siger tak."

Vesttribunen er en sammenslutning af AaB-fanklubber og ifølge Michael Meelsen Nielsen, der er medlem af Vesttribunens styregrupppe, var planen om at sætte bannere op allerede i gang halvanden uge inde i karantæneperioden.

- Ideen kom fra, at vi havde lyst til at gøre noget. Vi føler os alle magtesløse som borgere. På den her måde kunne vi sende lidt støtte til dem der kæmper i den her tid, siger Michael Meelsen Nielsen.

Vesttribunens hyldestbanner hænger i parkeringsgården ved Aalburg Universitetshospital Sygehus Nord og ved Sygehus Syd.​​​​​​ Teksten lyder: "Til jer som knokler i dag, så vi andre har håb for i morgen. Vesttribunen siger tak."
Vesttribunens hyldestbanner hænger i parkeringsgården ved Aalburg Universitetshospital Sygehus Nord og ved Sygehus Syd.​​​​​​ Teksten lyder: "Til jer som knokler i dag, så vi andre har håb for i morgen. Vesttribunen siger tak."
Foto: Vesttribunen

Banner blev godt modtaget

Jytte Wester, der er kredsformand for Dansk Sygeplejeråd, er glad for den støtte, sygeplejerskerne modtager i disse dage.

- Der er ingen tvivl om, at vores medlemmer står i front lige nu. De skal både passe smittede og få en hverdag til at fungere. Der stilles store krav til, at de skal kunne omstille sig og være fleksible. Det er en hård og svær tid, og sygeplejerskerne udfører mere end normalt en rigtig vigtig opgave, siger Jytte Wester.

quote Som fodboldfans er vi vant til at samles hver uge og støtte vores hold. Nu mødes vi og støtter dem, der gør en forskel

Michael Meelsen Nielsen, Vesttribunen

Ifølge Michael Meelsen Nielsen var der sygeplejersker, der jublede ud ad vinduerne, da bannerne blev sat op.

- Vi har egentlig ikke fået lov til at sætte dem op. Vi tog bare chancen. Vores banner faldt nok på et tørt sted. Som fodboldfans er vi vant til at samles hver uge og støtte vores hold. Nu mødes vi og støtter dem, der gør en forskel.

Bannerne er blevet sat op uden en aftale med Region Nord eller Aalborg Universitetshospital, men på nuværende tidspunkt er billederne af Vesttribunens bannere blevet set 30.000 gange, så Michael Meelsen Nielsen mener, at deres budskab er nået ud, til dem der skal høre det, hvis bannerne bliver pillet ned igen.