LIGE NU:

Forsvundet 26-årig: Politiet har fået nye henvendelser fra borgere, der har set hende

Nordjyllands Politi følger onsdag de nye spor, de har fået fra personer, der mener at have set kvinden. Hun har været forsvundet siden lørdag. Politiet opfordrer fortsat til, at man kigger efter den 26-årige.

 

Opdatering onsdag d. 20. maj klokken 11.55:

Tirsdag modtog Nordjyllands Politi flere tips fra årvågne borgere i forbindelse med den 26-åriges forsvinden.

En række borgere mener at have spottet kvinden forskellige steder i Nordjylland. Steder, som betjente fra Nordjyllands Politi i løbet af onsdagen vil tjekke op på.

- Vi skal ud og lede efter hende på de steder, hvor hun muligvis er blevet set. Og så leder vi også videre i Lundby Krat, da det er det eneste sted, vi er helt sikre på, hun har været, fortæller vagtchef Jess Falberg.

Efterforskerne ønsker endnu ikke at sætte navne på de byer og områder, man leder i - udover Lundby Krat - da man frygter, borgere så ikke vil kigge efter hende andre steder i Nordjylland.

For ifølge vagtchefen er der fortsat brug for tips fra offentligheden i eftersøgningen.

Den eftersøgte kvinde blev sidst set i lørdags, da hun tog bussen til Lundby Krat ved Gistrup, hvor hun ankom klokken 11.58. Forinden havde hun handlet i Meny i Kennedy-Arkaden i Aalborg – hvorfra politiet har overvågningsbilleder.

Siden da har hendes telefon været slukket, og hendes familie har ikke været i kontakt med hende.

Tips, der ikke førte til noget

Mandag modtog Nordjyllands Politi et pålideligt tip om, at hun var set ved Runddyssen i Svenstrup. Tidligere var hun af borgere tilsyneladende også blevet spottet ved Hørby vest for Sæby.

Tips, der dog ikke førte til, at man fandt frem til den 26-årige.

Derfor opfordrer vagtchefen fortsat nordjyderne til at holde et vågent øje og ringe ind, hvis de ser kvinden.

- De lyserøde camouflagebukser, hun havde på, da hun forsvandt, er ret specielle, så de er værd at holde øje med, siger Jess Falberg.

Hvis man har set kvinden eller har andre oplysninger om, hvor hun måtte befinde sig, bedes man kontakte Nordjyllands Politi på telefonnummer 114.

Signalement og billede af den 26-årige kvinde er fjernet fra artiklen, efter hun er blevet fundet.