Fortjent AaB-sejr: Tre point mod Horsens

Selvom AaB brændte flere chancer og det kunne have været storsejr, blev det kun til 1-0 til hjemmeholdet.

Mandag aften tog AaB sejren, da de spillede hjemme mod AC Horsens i Superligaen. Resultatet endte med 1-0 til nordjyderne, selvom AaB havde muligheden for at have slået midtjyderne med et endnu højere antal mål.

Hjemmeholdet havde fart på fra start, og allerede efter 15 sekunder kom første skud på mål fra Ivar Fossum. Desværre stod Horsens-keeperen klar, og tog bolden.

Efter 13 minutter forsøgte Kasper Kusk, men missede en stor chance, og igen kort før pausen, blev Kusks afslutning stoppet af Horsens-keeperen.

Resultatet ved pausen var altså 0-0.

Chancerne fortsatte efter pausen

Anden halvleg begyndte også med en hurtig chance til AaB. Her var det Van Weert, der forsøgte, men missede.

Først efter 53 minutter kom målet. Her tog Van Weert revanche, og sparkede bolden i nettet.

Herefter fortsatte AaB med forsøgene, men det lykkedes kun med det ene mål, og kampen endte 1-0.