LIGE NU:

Genåbning: Glæde i butikkerne

Storcentre og indkøbscentre kan igen tage imod kunder. Hos Magasin i Friis i Aalborg og hos Søstrene Grene i Metropol i Hjørring var dagen i dag en festdag.

Dagens genåbning inkluderer de største storcentre, og her i Nordjylland betyder det, at både Metropol i Hjørring samt Friis i Aalborg, der huser Magasin, igen kan slå dørene op.

Det er, for de ansatte i butikkerne, ikke overraskende en rigtig festdag.

Hos Magasin i Aalborg var humøret da også højt, da stormagasinet i dag klokken 10 slog dørene op.

- Det er fuldstændig fantastisk, at vi nu kan genåbne. Vi har haft lukket i vores fysiske butik i 125 dage, så vi har savnet at kunne byde vores kunder velkommen. Det er det her, vi lever og ånder for, så vi er utrolig taknemmelige for, at vi i dag kunne slå dørene op igen, siger store manager hos Magasin Tina Kallesøe.

Hun fortæller, at kunderne trygt kan handle i Magasin, da der er de samme regler, som før centret lukkede ned 17. december. Der er afstandsguide, mærker på gulvene, og alle ansatte bærer visir eller mundbind, og der er spritstandere ved alle indgangene.

- Vi gør rigtig meget for at passe på os selv og ikke mindst vores kunder, så vi er klædt på til opgaven, siger Tina Kallesøe.

Storcentrene har været lukket ned siden før jul, så butikken Søstrene Grene i Metropol i Hjørring kom ikke af med deres sidste julepynt inden pandemien betød, at der skulle lukkes ned.

- Så forsøgte vi at pynte op til påske, men det, men det har vi også pillet ned igen. Men nu er vi helt henne i sommervarerne med hynder og haveting, for nu kan vi komme ud, siger daglig leder hos Søstrene Grene i Metropol i Hjørring Ulla Vajhøj.

Hun glæder sig også over, at der nu igen er åbnet efter en frustrerende periode med nedlukning.

- Men nu ser det ud til at lykkes, siger Ulla Vajhøj.

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

PH 070521 Tvang i psykiatrien Still

play Marina var psykiatrisk patient: - Tvang reddede mit liv

Teststeder

play Kolossale køer ved teststeder: Nu reagerer regionen

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

Til forsiden

Til forsiden