02:11

Video: Jesper Bo Winther

Gerningsmanden fra Berlin-angrebet er nu blevet bekræftet død i Milano. Foto: Jesper Bo Winther

Stor politiaktion i Aalborg. Foto: Jesper Bo Winther

Foto: Jesper Bo Winther

1 af 4

Gerningsmanden fra Berlin-angrebet er nu bekræftet død i Milano

Stor politiindsats i Aalborg drosles ned. Politiet pakker sammen i Aalborg - borgere kan nu igen færdes trygt igen.

Manden, der mistænkes for at stå bag Berlin-angrebet, er blevet skudt og dræbt. Derfor dropper Nordjyllands Politi nu eftersøgningen af den mistænkte. 

- Det viste sig ikke at være tilfældet, men vi tog ingen chancer, og derfor rykkede vi straks ud til området og påbegyndte en stor politi-indsats, siger vicepolitiinspektør Poul Severinsen fra Nordjyllands Politi.

Politiet tager sådanne anmeldelser meget alvorligt, og derfor rykkede man straks ud med store politistyrker til området omkring Eternitten i Aalborg - det var her, at den mistænkte skulle være blevet set af borgerne, lyde det fra Nordjyllands Politi. 

I dag kl. 09.00 modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse fra en borger, der angiveligt havde set en mand, der svarede til det signalement, som matchede den formodede gerningsmand fra mandagens tragiske hændelse i Berlin.

Anmelderen så, at den pågældende stod og trykkede sig, hvorefter den mistænkte gik ind i en opgang.

Politiet henstillede i et par timer borgerne til, at man skulle holde sig væk fra området omkring Eternitten, hvor store politistyrker arbejdede i området, der også blev afspærret. Beboerne i området blev også opfordret til, at man blev indendøre.

Alle borgere kan nu igen færdes trygt i Aalborg, lyder det fra Nordjyllands Politi.