Seneste nyt:

Gurli er med til at dele 1100 julehjælpspakker ud

For 10. år i træk deler Aalborg Citykirke julehjælpepakker ud til trængende borgere. I alle årene har antallet af hjælpepakker kun gået en vej, nemlig opad.

Over 100 frivillige hjælper til med at pakke de mange varer i poser, så de senere i dag og i morgen, kan deles ud til de borgere, der har bedt om en hjælpepakke.

- Det er mennesker der står i økonomiske hårde situationer eller livskriser som f.eks. sygdom, der får de her pakker, siger frivillig leder Gurli Joensen fra Julekurv.nu.

quote Vi oplever, at der ude i de her små oplandsbyer sidder der tit nogle familier, der måske er økonomisk pressede

Gurli Joensen, frivillig leder, Julekurv.nu

Det er 10. år Aalborg Citykirke deler julepakker ud. Det første år delte de 100 pakker ud, men hvert år er det tal vokset med ca. 100, så de i år deler 1100 pakker ud sammen med kirker i Hjørring og Frederikshavn.

- Vi uddeler jo i hele Nordjylland. Vi oplever, at der ude i de her små oplandsbyer sidder der tit nogle familier, der måske er økonomisk pressede, siger Gurli Joensen.

Fest aflyst på grund af corona

Aalborg Citykirke plejer at dele hjælpepakkerne ud ved en stor fest i deres lokaler, men også i år må den fest aflyses på grund af corona.

- Vi har lagt om til drive-in uddeling ude på vores parkeringsplads, så folk simpelthen kommer kørende ind og får leveret julekurv og gaver direkte ind i bilen, siger Gurli Joensen.

Pengene til de mange julepakker komme fra private indsamlinger, fonde og virksomheder.