LIGE NU:

Hasarderet kørsel og hærværk foran børnehavebørn

En ukendt mand ødelagde foran en flok børnehavebørn og pædagoger en port til et spejderområde på Tingvej i Vestbjerg med en gammel bil, hvorefter han flygtede derfra i høj fart.

En ukendt mand kørte onsdag lidt efter klokken 14 i en gammel grøn Skoda mod en låge og ind på pladsen ved en spejderhytte på Tingvej i Vestbjerg. Det bekræfter vagtchef ved Nordjyllands Politi Jesper Sørensen.

- Vi betragter det som hærværk og hasarderet kørsel. Børnene og pædagogerne var 50 meter fra bilen, så ingen var i fare ved episoden, siger han.

Manden blev tilsyneladende overrasket, da han så, at der på pladsen ved spejderhytten sad børnehavebørn og pædagoger og spiste. Det fik ham til at lave en voldsom u-vending og køre derfra i høj fart.

Politiet har taget rapport på episoden, men har intet brugbart signalement af manden. Den grønne Skoda havde ifølge vidnerne ikke nummerplader på.

Spejderhytten på Tingvej har de seneste uger givet husly til en gruppe børnehavebørn, og onsdag var sidste dag, de skulle være i hytten.