Hobro IK slår AaB i årets første træningskamp

Hobro viste sig som det stærkeste mandskab, da de to nordjyske superligahold Hobro IK og AaB lørdag middag mødtes til en træningskamp i Aalborg.

Kunstgræsbanen i AaB var i dag rammen om årets første træningskamp mellem de to superligaklubber AaB og Hobro.

Begge klubber benyttede træningskampen til, at få alle spillere i de to klubbers superligatrupper i kamp og ligeledes at få testet nye spillere, som er til prøvetræning i de to klubber.

Det var AaB, der kom bedst fra start, og allerede efter 5 minutters spil scorede Kasper Kusk til 1-0 på et straffespark begået mod ham selv.

Men så stod der faktisk Hobro på resten af halvlegen, og det var helt fortjent, at Hobro fik udlignet til 1-1 ved Vito Hammershøy-Mistrati. Ti minutter før pausen blev det 2-1, hvor Julian Kristoffersen efter et flot angreb kunne trille bolden i mål.

Efter pausen blev der lavet ti udskiftninger på begge hold, og det betød, at AaB overtog spillet, men det lykkedes ikke at få scoret, så Hobro endte med at trække sig ud af kampen som vinder på baggrund af den glimrende første halvleg.

Mens AaB ikke havde nogen spillere udefra til prøvetræning, så var det helt anderledes med gæsterne fra Hobro. Seks spillere udefra var til test og især en forsvarsspiller, som ankom til Hobro så sent i aftes, at vi ikke kunne få det fulde navn oplyst, gjorde sig bemærket. Han så ud til at kunne blive en klar forstærkning til forsvaret i Hobro, og han fik, som den eneste, lov at spille næsten alle 90 minutter.

Efter træningskampen fik vi et interview med begge holds trænere – AaB’s Jacob Friis, og Hobros Allan Kuhn.