AaB har med øjeblikkelig virkning solgt Gilli Rolantsson til SK Brann i Bergen. Foto: Henning Bagger - scanpix

Hurtigt farvel: AaB sælger Rolantsson

Den 24-årige færing Gilli Rolantsson og AaB har taget en brat afsked med hinanden. Rolantsson skifter med øjeblikkelig virkning til norske SK Brann.

Det var egentlig ikke meningen, at det skulle være gået så hurtigt. Men da det rigtige tilbud kom, var både AaB og den færøske landsholdspiller Gilli Rolantsson ikke længe om at slå til. Begge parter meldte sent torsdag ud, at Rolantsson med øjeblikkelig virkning skifter den bolsjestribede spillerdragt i Aalborg ud med andre farver for den norske klub SK Brann i Bergen.

- Egentlig havde vi ikke i tankerne at tage afsked med Gilli nu, men efter henvendelsen fra Brann var Gilli meget opsat på at komme afsted, og da vi også nåede til enighed med den norske klub om en overgangssum, så er tingene gået hurtigt, forklarer Allan Gaarde, AaB's sportsdirektør.

Han er ikke bekymret for nu pludselig at komme til at mangle en mand på backpositioner. Holdet er stadig dækket godt ind med spillere som blandt andet Patrick Kristensen, Jakob Ahlmann, Jakob Blåbjerg og Frederik Børsting.

Rolantsson, der er kendt for sin hurtighed på banen, kom til AaB for to og et halvt år siden fra B 36 Torshavn. Det blev til 28 officielle kampe for AaB, og færingen står noteret for en enkelt scoing.

- Gilli nåede desværre aldrig at blive fast mand på Superligaholdet i AaB, men vi ser ham stadig som en spændende spiller og ønsker ham held og lykke i den fortsatte karriere, siger Allan Gaarde.

Rolantsson selv ser frem til sit skifte, som kan give ham norsk fodbolddebut allerede på søndag.

- Jeg er efterhånden blevet 24 år og vil gerne have fast spilletid, så da muligheden opstod med Brann, var jeg ikke i tvivl. Min tid i AaB har været lærerig. Det er en god klub, og jeg vil gerne takke alle for vores tid sammen, siger Gilli Rólantsson.