LIGE NU:

Ikea Aalborg giver ansatte tidlig julegave

Rekordstort salg af køkkener og vækst i Ikea Business betyder, at alle medarbejdere i Ikea Aalborg får stor bonus.

Dobbelt op på en månedsløn og så lidt til. Det er, hvad alle medarbejdere i Ikea Aalborg kan se frem til som bonus for, at det er gået frem på flere parametre i varehuset det seneste år.

Både salget til private - især køkkener - og til erhvervskunder er vokset med samlet over fem procent, og det udløser en bonus svarende til mere end 115 procent af en månedsløn hele vejen rundt i Ikea Aalborg.

- Jeg vil gerne sende en stor tak til alle medarbejdere – det er især deres indsats, der ligger bag de gode tal. Det er derfor med stor glæde, vi deler årets gode resultat og udbetaler en bonus til alle vores dygtige og engagerede medarbejdere. De arbejder alle for at give vores besøgende gode oplevelser, f.eks. i køkkenafdelingen, hvor de følger med og holder sig opdateret for at kunne skabe et flot, funktionelt køkken, eller vores konsulenter og indretningseksperter i business afdelingen, der ved hvad der skal til for at skabe en god og velindrettet arbejdsplads, fortæller varehuschef i Ikea Aalborg, Peter Elmose.

2016 var også året, hvor Ikea Aalborg sammen med Aalborg Kommune styrkede den grønne profil, og hvor medarbejderne ved den seneste medarbejderundersøgelse gav udtryk for, at Ikea Aalborg er en god arbejdsplads med plads til den enkelte medarbejder.

I alt har 1,6 millioner mennesker været omkring Ikea Aalborg fra 1. september 2015 til 1. september 2016. I den samme periode har Ikea på landsplan omsat for 3,95 milliarder kroner og haft en vækst på otte procent.