Ishockey: Pirates fik en ordentlig lussing

Aalborg Pirates tabte stort tirsdag aften og er derfor i stor fare for at ryge ud af Metalligaens slutspil.

9-3. Sådan var resultatet af kampen tirsdag aften mellem SønderjyskE og Aalborg Pirates.

Periodecifrene var 5-0, 3-1 og 1-2. Kampen blev afgjort i de sidste fem minutter i første periode. Her scorede Sønderjyske hele fire gange, og holdet gik fra perioden med en føring på fem mål.

Det er tredje kamp i kvartfinalerække, hvor man spiller bedst ud af syv kampe. Derfor hænger Aalborg Pirates chancer for at gå videre til semi-finalerne i tynd tråd. De skal vinde den fjerde kamp i kvartfinaleserien for at holde sig inde i kampen. Den næste kamp mod de regerende mestre – SønderjyskE - spilles torsdag.

Sønderjyske vandt grundspillet og valgte at møde Aalborg Pirates, der sluttede som nummer otte, i kvartfinalerne.