Foto: Henning Bagger

00:31

Firma forlader Pandrup for at sikre sig kvalificeret arbejdskraft

1 af 2

IT-virksomhed flytter til Aalborg

Pandrup-virksomheden Trackunit A/S flytter sit hovedkontor til Aalborg.

Trackunit A/S er med stærke nordjyske rødder blevet en førende leverandør af it-løsninger til maskinbranchen. Virksomheden er et bevis på, at softwareeventyr ikke kun finder sted i San Fransisco eller København.

Trackunits løsninger benyttes i dag af brugere i 65 lande, og nordjyderne har rundet 200.000 installationer verden over.

Skal Trackunit A/S fastholde sin position, og skabe flere nordjyske arbejdspladser, er det ifølge adm. direktør i Trackunit Jørgen Raguse helt afgørende, at man fortsat kan tiltrække specialister indenfor softwareudvikling.

Derfor har virksomheden besluttet at flytte fra Pandrup til Aalborg:

- Vi er glade for Pandrup, og vi bliver ved med at være en nordjysk virksomhed. Men vi skal fortsætte med at udvikle os, og når vi skal tiltrække endnu flere af de skarpeste IT-hoveder, er flytningen til Aalborg nødvendig. Vi har simpelthen brug for de menneskelige ressourcer, som Aalborg kan tilbyde, siger han.

Trackunit A/S forventer at ansætte 15 nye softwareudviklere til kontoret i Aalborg i løbet af 2017 og yderligere 40-50 frem til 2020.