02:32

Rocket Labs i Aalborg er lukket mindre end et år efter, at de første iværksættere flyttede ind.

Iværksætterfællesskab i Aalborg lukket

Rocket Labs som i lidt mindre end et år har huset iværksættere på Eternitten i Aalborg, er lukket på grund af likviditetsproblemer i hovedafdelingen.

I maj 2016 slog kontorfællesskabet Rocket Labs dørene op på Eternitten i Aalborg. Rocket Labs er et kontorfællesskab for iværksættere inden for it og tech, og med 88 pladser var der lagt op til, at mange iværksættereventyr kunne udklækkes fra den gamle eternitgrund.

Nu har Rockets Labs imidliertid været nødt til at lukke afdelingen i Aalborg igen.

- Det var planlagt, at afdelingen i Aalborg i begyndelsen skulle køre med et driftsmæssigt underskud, som skulle dækkes ind af hovedafdelingen i København. Desværre opstod der likviditetsmæssige problemer, og det har betydet, at man blev nødt til at lukke i Aalborg, fortæller Michael Bisgaard, som var daglig leder af Rocket Labs i Aalborg.

Da Rocket Labs lukkede var omkring halvdelen af de 88 pladser besatte, og mens lukningsprocessen var i gang, kom der flere henvendelser fra iværksættere, der var interesserede i en plads i kontormiljøet. Det vidner ifølge Michael Bisgaard om et stort og stærkt iværksættermiljø i Aalborg.

- Der er rigtig godt gang i den. Men vi må jo også erkende, at vi startede op samtidig med to andre iværksætterfællesskaber, og selv om vi mener, at vi har et lidt andet produkt, så er der mange der tilbyder kontorfællesskaber, siger Michael Bisgaard.

Alle lejere fra Rocket Labs har fundet pladser i andre iværksætterfællesskaber.