02:00

Se eller gense indslaget med Axel, som TV2 Nord lavede da hans jubelscene som TV Midtvest fangede på kamera gik landet rundt.

Jubelscene inspireret af fireårig: Kasper Risgård laver en Axel

4-årige Axel Gregersen gik Danmark rundt, da han efter at have scoret et mål lavede en helt speciel jubelscene. Kasper Risgård fra AaB gjorde mandag aften Axel kunsten efter.

Axel Gregersen blev landskendt, da han efter at have scoret et mål, lavede en helt speciel jubelscene. Axel hoppede op i luften og landede efterfølgende på maven på grønsværen.

Scenen gik lige i hjertet på det meste af Danmark og også spillerforeningens tidligere formand Thomas Lindrup, der efterfølgende udfordrede superligaspillerne til at lave en 'Axel'. Det var den 3. august udfordringen fra Thomas Lindrup kom, og nu har Kasper Risgård fra AaB taget den op.

Kasper Risgård lavede en 'Axel' efter sin scoring til 1-0 mod Esbjerg i kampen mandag aften.  Man springer dog ikke ud i sådan en jubelscene uden at have trænet med Axel selv.

Video: Jannik Riis, Technica Football

Axel sad mandag aften klar på lægterne sammen med sin familie til AaB’s kamp mod Esbjerg. Han godkendte ifølge sin mor Kasper Risgårds spring.

- Det var rigtig sjovt og så sejt at Kasper Risgård tager sådan en udfordring op - og at han husker det når han er på banen og der sker så meget andet, siger Camilla Gregersen, der er mor til Axel.

Fireårige Axel og Kasper Risgård fik efter kampen diskuteret finurlighederne ved den helt specielle jubelscene. På trods af at Axel godkendte Risgårds spring, så øvede de to det lige en gang mere efter kampen. Om Axels spring bliver en fast del af Kasper Riisgårds jubelscene er endnu uvist.

  Foto: Jannik Riis, Technica Football