01:43

Henover vinteren har mange campingpladser lukket. Men der er nogle, der holder åbent hele året. Det har blandt andet Safari Camping ved Rebild Bakker og det nyder de mest hårdføre campister godt af.

Jul på campingpladsen

Mens mange familier nyder julen i hjemmet gløgg, ild i pejsen og familiehygge i hjemmet, fejrer de mest hårdføre juledagene på campingpladsen.

Der mangler faktisk bare en smule sne - ellers er det helt perfekt at være på camping lige nu. 

Det mener i hvert fald nogle af de mange campister på Safari Camping ved Rebild Bakker, hvor de mest hårdføre campister hvert år møder op til en lidt utraditionel juleferie.

- Det er hyggeligt. Det er sådan lidt en hule. Det er dejligt om vinteren, siger Kjeld Jensen og Karen Kvolgaard, der er taget hele vejen fra Middelfart, for at bruge juleferien i deres campingvogn ved Rebild Bakker.

- Det giver en god stemning at man kommer ude fra kulden og kan komme ind i en varm vogn og få sig en kop kaffe og måske spille et spil.

I dagene mellem jul og nytår er cirka 20 procent af pladserne beboet. Det svarer til mellem 30 og 40 beboede pladser. 

Selvom der er fyldt godt op på pladsen årstiden taget i betragtning, så er der en faktor, der kan få endnu flere til at søge mod campingpladsen ved Rebild Bakker.

- I øjeblikket mangler vi bare en lille smule sne, for der bliver sat skiløjper og forskellige ting op, så folk kan står på ski og kælke, siger Else Møller Jensen, der er medejer af Safari Camping i Rebild.