LIGE NU:

Julefrokost er networking for ledige

I Aalborg bliver ledige belønnet for deres indsats i jobsøgningen med en julefrokost. Det giver bedre netværk og større motivation, siger CA Aalborg.

December er tiden for julefest og frokoster i firmaer rundt i landet. Her bliver medarbejdernes indsats gennem året anerkendt af arbejdspladsen.

Den mulighed har man ikke som ledig. Derfor har CA Karrierepartner og a-kasse inviteret til julefrokost for deres ledige. 

- Vi sidder jo mange gange med regler og kontrollerer osv, men de gør det så godt, og så vil vi gerne med det her arrangement tilgodese det, siger Trine Rode Fonsmark, der er karriererådgiver i CA Aalborg.

Julefrokosten er gratis for deres ledige og afholdes på restauranten Duus Vinkælder for dem, der har brug for et afbræk fra ansøgningsræset. For selvom man er ledig, kræver det hårdt arbejde at være jobsøgende. 

- Det er en kærkommen mulighed for, at man kan mødes, komme ud og få lidt at spise, møde hinanden, møde andre ledige, og måske snakke om andet end bare det at være ledig, siger Trine Rode Fonsmark.

Der var i alt 20 ledige med til dagens netværksjulefrokost.

Herunder kan du høre fra en af de jobsøgende, hvad hun bruger julefrokosten til.