LIGE NU:

Julemanden fra Aalborg Zoo er blevet kendt i udlandet

Julemanden i Aalborg Zoo har fået international opmærksomhed.

I år er Aalborg Zoo pyntet op til jul, og denne gang er det endnu større og endnu smukkere end hidtil, og også på en anderledes måde, nu hvor coronavirussen er kommet til. En af de ting, der er anderledes, er den store snekugle, der står i Zoo, som er så stor, at den kan indeholde julemanden.

Netop den idé, er noget, der har vakt opsigt.

 

Britiske BBC News har delt et billede af julemanden fra Aalborg Zoo, som i skrivende stund har fået mere end 87.000 likes, og profilen har 15,9 millioner følgere . Ved billedet skriver de, at coronavirussen ikke kan stoppe julemanden i at uddle glæde. 

- Jeg er jo mega stolt. Det er fedt, at vi får en idé, der er så anderledes og nytænkende. Vi anede ikke, hvad, vi skulle gøre med julemanden i år, for vi kunne jo ikke have børnene til at sidde på skøddet af ham ligesom sidste år. Så overvejede vi, at han kunne sidde og læse eventyr højt for børnene, men det synes vi var kedeligt, fortæller Henrik Johansen, direktør for Aalborg Zoo.

- Men på en workshop var der pludselig én, der sagde: "Vi putter sgu julemanden i en kuppel, som dem vi havde, da vi var børn." Og så bestilte vi ellers den store kuppel hjem fra Kina i sidste øjeblik, fortæller han videre.

Tidligere var TV2 Nords reporter Mogens Jørgensen derude. Se klippet herover.